Verslag van dag 2

Verslag van dag 2

We hebben weer genoten vandaag! En omdat Kinderdorp Opmeer er is voor jong tot oud hadden we vandaag iets speciaals. Dit jaar is er namelijk een nieuwe groep bij. Via de gemeenschapsveiling heeft Kinderdorp Opmeer een The full Kinderdorp Experience aangeboden. Vier volwassenen maken Kinderdorp Opmeer vandaag en vannacht mee als een kind. Tussen al het getimmer van de echte kinderen door, is er ook ruimte voor verkoeling en afleiding. Joey en Rens van Stichting Muziek Opmeer brachten een waar bodypercussieconcert naar Kinderdorp Opmeer. Zo stond de hele tent vol om muziek te maken met je eigen lichaam.

Na deze percussie-act was er toch wel wat verkoeling nodig. De een ging naar het zwembad, de ander naar de buikglijbaan waar de brandweer stond om iedereen nat te spuiten. Ook was er weer een overweldigende talentenjacht. “Er kwamen ongelofelijk veel talenten naar het midden van het terrein’’, aldus juryleden Jette en Lore Koelemeijer. Tussen alle activiteiten blijft het timmeren ook gewoon doorgaan en hebben vele hutten het dak er alweer op zitten. Het was toch wel weer een bijzonder mooie tweede dag. We kijken uit naar de derde dag!!!