Ouder kijkuurtje

Ouder kijkuurtje

Van 18.30 uur tot 20.00 uur zijn de poorten van Kinderdorp Opmeer open voor alle kinderen, ouders, vrienden, opa’ en oma’s en voor iedereen die de hutten wil bewonderen. Het Oudercafé is ook open. Hier kun je genieten van een kopje koffie met iets lekkers. Voor de kleintjes is er limonade. Ook kun je nog een lichtje kopen voor de Univé Hollands Noorden Lichtjestocht.

Loterij
Zin om een gokje te wagen? Vanavond kun je fantastische prijzen winnen bij de Kinderdorp-loterij. Wat dacht je van een gloednieuwe damesfiets ter waarde van €450,-, waar je zo mee naar huis fiets? Of een ritje in een echte Italiaanse auto, mogelijk gemaakt door Sam van Dalen – Italië in de polder. Bovendien maak je kans op een reischeque van €100,-, dankzij Reisbureau Opmeer, een dinercheque van €50,- om heerlijk te eten bij Club VOL in Spanbroek en diverse leuke prijzen van The Read Shop Spanbroek.

Lootjes zijn te koop bij de ingang (je kunt hier betalen met pin). Ook lopen er verschillende Interessanten rond waar je een lootje kun kopen (zonder pin). De uitreiking is om 19.45 uur op het terrein. Voor €2,- heb je een lootje, 3 voor €5,- en steun je direct ook Kinderdorp Opmeer.