Verslag van dag 3

Verslag van dag 3

Een prachtige maar toch alweer te laatste timmerdag… Vele hutten waren ’s morgens al klaar, maar sommigen moesten de laatste spijkers nog slaan, om vanavond in alle rust in hun hut te kunnen slapen. Na het klaarmaken van de hutten was het tijd om weer te zwemmen of een waterballonnengevecht te houden. Verder werkten alle vrijwilligers keihard om de hutten in te pakken zodat de kinderen vanavond in een droog bed kunnen liggen. Al verwachten we natuurlijk geen regen.

Alle kinderen zijn vandaag iets eerder weggegaan om zich klaar te kunnen maken voor het avondprogramma waar vele activiteiten zullen zijn. De onderbouw houdt een levensgrote stoelendans, de middenbouw heeft een sportinstuif in sporthal De Weyver en de bovenbouw levend Stratego. Na deze activiteiten maakt iedereen zich klaar voor de overweldigende Univé Hollands Noorden lichtjestocht. Wanneer dit alles is afgelopen is het dan eindelijk zover en kan de slaapnacht beginnen. Wij zijn er met ze allen klaar voor! Zijn jullie dit ook???