Route Lichtjesoptocht

Op donderdagavond 24 augustus zal de S&G Assurantiën Lichtjestocht gelopen worden door Hoogwoud. De tocht begint om 22:15. Hieronder vindt u de route die gelopen zal worden

De kinderen vertrekken van recreatieterrein De Weijver en lopen langs de Kaar naar de Albrecht van Beijerenstraat om vervolgens naar de C. van Mieropstraat, Radboudstraat en L.H. van Catzstraat te lopen. De parade is daarna te zien langs de Burgemeester Heymansstraat, Dars, Boenluif en Overstek. De optocht eindigt weer bij het kinderdorp op De Weijver. Langs deze route is er muziek te horen en verschijnen er lantaarns, kaarsen of lichtsnoeren in de tuinen. Heeft u geen lichtjes en wilt u graag deelnemen aan de betoverende sfeer van de tocht? U kunt ze voor een klein bedrag kopen in ons oudercafé tijdens onder andere het kijkuurtje.