Bestuur

Daan Stoop zorgt als voorzitter voor de coördinatie van het bestuur. Ook is hij woordvoerder van Kinderdorp Opmeer naar de buitenwereld.

Lennart Snoek is de penningmeester van Kinderdorp. Hij is verantwoordelijk voor de financiën van de stichting.

Isa Andringa en Sanne Zwagerman zijn de secretarissen. Zij zijn verantwoordelijk voor de PR, zoals de social media, de website en contact met de pers.

Myron Beemster zorgt voor de samenwerking met bedrijven en regelt sponsoren zodat er weer flink getimmerd en gespeeld kan worden in de zomer.

Sterre van der Poll en Laura Schuit zijn verantwoordelijk voor de kinderen en vrijwilligers. Ze regelen alles: van de inschrijvingen tot het indelen van de groepen. Daarom zijn ze aanspreekpunt voor ouders. Ook coördineren ze de vrijwilligers.

Sven Tamis en Gijs Koenis dragen zorg voor alles wat er logistiek en organisatorisch op het terrein moet gebeuren. Hierbij kun je denken aan de coördinatie van de opbouw, de aan- en afvoer en verwerking van het hout en het parkeerbeleid. Bovendien zijn zij het aanspreekpunt voor de Handige Harries.

Janne Broers en Britt Koning organiseren tijdens de Kinderdorpweek allerlei activiteiten voor zowel kinderen als vrijwilligers. Het spellencircuit, een leuke show voor de kinderen of een zeskamp voor vrijwilligers. Niks is voor deze twee te gek.