Vrijwilliger zijn bij Kinderdorp

Hoi jij!

Wat geweldig dat je vrijwilliger wilt worden bij Kinderdorp! Dankzij jullie inzet kunnen we elk jaar weer een fantastische week organiseren. Jullie inzet is echt goud waard!

Natuurlijk wordt de Kinderdorp-week een week vol gezelligheid en mooie momenten, maar wat verwachten we precies van jou?

  • Leeftijd: Je bent welkom vanaf 17 jaar.
  • Beschikbaarheid: Van maandag 26 augustus 12:00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 16:00 uur.
  • Verantwoordelijkheid: Naast de gezelligheid met kinderen en andere vrijwilligers, rekenen we erop dat jij je verantwoordelijkheid neemt. Ouders en verzorgers vertrouwen hun kostbaarste bezit aan ons toe deze week, en samen dragen we deze verantwoordelijkheid.
  • Overnachten: Na het avondprogramma overnachten we allemaal op de camping op het terrein. Zorg dus voor je eigen slaapplek. Maak het gezellig met vriend(inn)en in een tent, caravan, camper of bus. Wees creatief!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Geweldige week: Wij doen ons uiterste best om er voor jou een fantastische week van te maken vol plezier en gezelligheid.
  • Eten en pauze: Elke dag om 16:00 uur staat er een lekker soepje klaar, gevolgd door overheerlijk avondeten (als je je hiervoor hebt opgegeven). Daarna is er een pauze in de ‘groene zone’ waarin je even naar huis kunt gaan. Frist jezelf op, geef je hond een knuffel, pak je outfit voor de thema-avond en kom daarna weer terug voor het avondprogramma. Op donderdag is er geen groene zone en blijven we met z’n allen op het terrein voor de slaapnacht.
  • Avondactiviteiten: Elke avond organiseren we een activiteit voor alle vrijwilligers, zoals een zeskamp, themafeest of quiz. En natuurlijk is er ook ruimte voor een dansje op de dansvloer!
  • Douchen bij Grasshoppers: Je kunt ’s ochtends fris aanschuiven bij het ontbijt na een douche bij Grasshoppers. Daarna staan we weer klaar om de kinderen vol enthousiasme te ontvangen.
  • Eindfeest: Na het opruimen op vrijdag kun je thuis even bijkomen om vervolgens met z’n allen vrijdagavond de week af te sluiten met een knallend eindfeest, inclusief de “eindfilm” waarin we samen de week nog eens herbeleven.
  • Ondersteuning: Mocht er iets zijn voor, tijdens of na de week, dan kun je altijd bij de leden van het bestuur terecht.

De inschrijving gaat open op donderdag 23 mei, om 20:00 uur. Zorg dat je er snel bij bent want vol = vol!
We kijken er enorm naar uit om samen met jou een onvergetelijke week te maken!

Groetjes,
Het bestuur van Stichting Kinderdorp Opmeer