Informatie kinderen JimpyPlay Mini Kinderdorp

Programma

In onderstaand schema staan de data wanneer jullie verwacht worden. Kijk goed naar je school welke dagdeel jij aanwezig bent. Je wordt verwacht bij de poort van het Kinderdorp terrein op de Weyver, aan de kant van de sporthal. Bij de poort staat een vrijwilliger die een ‘Mini-Kinderdorp’-bord omhoog houdt en bij diegene kun je je aansluiten. Als de groep compleet is, gaan jullie samen Kinderdorp Opmeer binnen

Woensdagochtend 28 augustus: alle opgegeven kinderen van De Bonifatiusschool uit klas 2A, B, C en E
Je wordt om 10.15 uur bij de poort verwacht en het duurt tot 12.15 uur, alle kinderen kunnen dan weer bij de poort opgehaald worden.

Woensdagmiddag 28 augustus: alle opgegeven kinderen van De Bonifatiusschool uit klas 2D, De Petrus Canissiusschool, De Akker en ’t Ruimteschip
Je wordt om 13.00 uur bij de poort verwacht en het duurt tot 15.00 uur, alle kinderen kunnen dan weer bij de poort opgehaald worden.

Donderdagochtend 29 augustus: alle opgegeven kinderen van St Wulfram, De Adelaar en De Dubbele Punt
Je wordt om 10.15 uur bij de poort verwacht en het duurt tot 12.15 uur, alle kinderen kunnen dan weer bij de poort opgehaald worden.

Evacuatieplan

Als het weer onverwachts het niet meer toelaat om met de kinderen op het terrein te blijven gaat ons evacuatieplan in. Dat betekend dat wij met alle mini’s naar de ruimte van kinderopvang JimpyPlay gaan. De ingang is de hoofdingang van de sporthal. Daar verzameld de leidster van JimpyPlay, die het mini kinderdorp begeleid, alle kinderen en vanuit daar kunnen de kinderen mee met hun ouders. Wij vragen u dus om uw kind daar dan op te halen en niet tussendoor mee te nemen als u uw kind buiten al ziet lopen, zo behouden wij het overzicht.

Wat je mee moet nemen

Tijdens Jimpyplay Mini-Kinderdorp hoef je geen complete hut te bouwen. We organiseren activiteiten en spelletjes met én zonder hamer voor je. Tussen de activiteiten en spelletjes door krijg je van ons limonade. We vragen je om zelf een hamer met naam, een lege beker met naam en een koekje mee te nemen. Trek stevige schoenen aan en geen slippers of sandalen in verband met de spijkers op het terrein. Zorg ook dat je goed ingesmeerd bent tegen de zon!

Oudercafé
Voor je ouders is het leuk om te weten dat er een Oudercafé is. Dit café ligt naast het Mini-terrein. Hier kunnen ouders onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers de belevenissen op het Kinderdorpterrein op de voet volgen! Benieuwd naar de openingstijden? Ze verschijnen binnenkort op onze website.
Heb je nog vragen over Jimpyplay Mini-Kinderdorp? Probeer dan de site of stuur ons een e-mail. ‘Like’ ons op www.facebook.nl/kinderdorpopmeer voor het laatste nieuws rondom Kinderdorp Opmeer. Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens het ouder kijkuurtje op donderdag 29 augustus tussen 18.30 en 20.00 uur. Tot over een paar weken!

Mocht je na deze brief nog vragen hebben, zijn wij te bereiken op het volgende mailadres
inschrijvingen@kinderdorpopmeer.nl 

Groeten het bestuur van Kinderdorp Opmeer

Britt Koning, Alec Koning, Sanne Zwagerman, Samira Jeaaite, Isa Andringa, Loet Appelman, Jurre Schrooder, Renée Caron, Shannen Ursem, Maarten Smit en Marijn Tromp